Individuele supervisie & supervisie in groepen

Zijn er op het werk lastige situaties waar jij telkens tegenaan loopt? Perspectief In-Zicht kan jou hierbij helpen aan de hand van supervisie. Supervisie is een leerproces waarbij je individueel of samen persoonlijke leervragen behandelt ten aanzien van jouw werk. Perspectief In-Zicht kijkt samen met jou naar het algemene probleem, maar centraal staat de manier waarop jij hiermee omgaat.

Bij supervisie gaat het vooral om het ervaringsleren. Kenmerkend voor ervaringsleren is dynamisch en voortdurend circulair leren tussen werkcontexten, persoonlijke contexten en diverse leercontexten. Perspectief In-Zicht faciliteert een verbinding tussen deze contexten en een krachtige leeromgeving. Daarin komt de supervisant met complexe vraagstukken, waardoor in korte tijd tot nieuwe handelingsoplossingen kan worden gekomen. Deze kunnen dan effectief worden verankerd. De complexe vraagstukken mogen uit diverse en uiteenlopende beroepscontexten komen. De vraagstukken kunnen effectief middels integrale verbale en non-verbale ervaringsgerichte methoden verhelderd en beantwoord worden.

De supervisie kan plaatsvinden in het kader van een individuele supervisie, als ook een groepssupervisie van maximaal 4 personen.

Het leren van en met elkaar zal bijdragen tot een extra krachtige leerdimensie.

Supervisie bij Perspectief In-Zicht

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Mail dan naar info@perspectief-inzicht.nl of bel naar: 0646222071.


Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven